Het Plakband Pensioen – Gerhard Hormann

In ‘Het Plakband Pensioen’ gaat Gerhard Hormann op zoek naar een manier om al tijdens je werkende leven met pensioen te gaan. Want terwijl de pensioengerechtigde leeftijd steeds verder wordt opgeschroefd, wordt het steeds onwaarschijnlijker dat je je hele leven gezond blijft. ‘Alsof je een zomervakantie plant terwijl de herfststormen je om de oren gieren’. 

plakbandpensioenHormann geeft voorbeelden van mensen die het heft in eigen hand nemen en de keuze maken om minder te werken, of zelfs eerder te stoppen. Daarvoor hoef je geen dikke bankrekening te hebben. Wel kan dat betekenen dat je nu van minder moet leven, zodat je daarmee extra vrije tijd in kunt lassen in je leven.

Een inspirerend boek dat de lezer uitdaagt om na te denken over de toekomst. Hoe wil jij je tijd tot aan je pensioen doorbrengen?

Over de auteur van Het Plakband Pensioen

Gerhard Hormann is afgestudeerd planoloog en politicoloog. Daarna schreef hij een flink aantal boeken in het genre thrillers. Naast zijn baan als hoofdredacteur bij het tijdschrift Actueel test en recenseert hij regelmatig auto’s.

Wil je het boek graag lezen? Bestel nu ‘Het Plakband Pensioen’ >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.