Ik heb niets met cijfers – Machiel Keet

Machiel Keet is de oprichter van Gere-Geld, een bedrijf dat boekhoudprogramma’s verkoopt. Zijn eerste boek ‘Ik heb niets met cijfers’ is een handboek boekhoudkunde voor mensen die cijfers haten. In het boek is dan ook bijna geen cijfer te vinden. Alles wordt in gewone-mensentaal uitgelegd.

Machiel Keet Ik heb niets met cijfereDe uitspraak ‘Ik heb niets met cijfers’ is een veelgehoorde uitspraak op de administratiekantoren van Gere-Geld. Machiel Keet had er schoon genoeg van. Hij schreef dit boek om daarmee alle ondernemers financieel wijzer te maken. Zodat niemand hem dit meer voor de voeten zou gooien.

Eerst behandelt hij het organisatorische deel van de administratie, daarna het vakinhoudelijke deel. Het boek staat vol met korte, duidelijke tips voor de dagelijkse besturing van een bedrijf, met inzicht in de gang van zaken.

Maak het jezelf makkelijker

Ook zijn er veel simpele, maar briljante weetjes om je administratie te vergemakkelijken. Zo houd je meer tijd over om je onderneming te runnen.

‘Ik heb niets met cijfers’ laat – grappig genoeg – zien waarom cijfers zo belangrijk zijn voor een ondernemer, zelfs als je goochelen met cijfertjes niet leuk vind. Het boek is bedoeld voor iedereen die zijn financiën beter wil bijhouden en serieus wil begrijpen waar hij mee bezig is. Het is geen boek gericht op financieel experts, maar juist voor instappers.Na het lezen begrijp je de basis van je administratie en laat je je door niemand meer een oor aannaaien.

Wil je het boek graag lezen? Bestel nu ‘Ik heb niets met cijfers’ >>

Over de auteur van Ik Heb Niets Met Cijfers

Machiel Keet

Financiële Vrijheid TV, het YouTube kanaal van auteur en spreekster Ketty Lollia en filmmaker Sebastiaan van Hamond, heeft een boeiend interview gepubliceerd met de auteur van ‘Ik heb niets met cijfers’, Machiel Keet. Je kunt hier het interview kijken en meer horen over het boek uit de mond van de auteur zelf >>

 

3 reacties

  1. Goed om te weten dat er zulke boeken bestaan. Ik geloof dat de meesten van ons niets hebben met cijfers en boekhouding. Dat deze zaken op een makkelijke manier worden uitgelegd is erg belangrijk vind ik zelf.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.