Voel je vrij, vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid – Ketty Lollia

Ketty Lollia is marketingstrateeg en onafhankelijkheidsexpert en ze heeft haar droom waargemaakt: een boek schrijven over onafhankelijkheid, emotioneel en financieel. Ee handleiding voor iedereen die af wil van die geldzorgen en een mooie toekomst tegemoet wil gaan.

Ketty Lollia Voel je Vrij OnafhankelijkheidKom je steeds geld tekort aan het eind van de maand? Streef je al een tijdje naar meer grip op je inkomsten en uitgaven? Misschien mis je dan de juiste kennis en vaardigheden om het net even iets anders aan te pakken. Iedereen”wil leven zonder financiële zorgen. En dat kan!

”Voel je vrij” reikt je een stappenplan aan naar emotionele en financiële onafhankelijkheid. Tijdens het lezen (en het doornemen van het gratis werkboek op internet) leer je alles over geld verdienen, belasting betalen, ondernemen, sparen, beleggen en vooral: anders consumeren. Maar allereerst helpt dit boek je bij het verhogen van je emotionele intelligentie en geeft het je meer inzicht in jezelf en je verwachtingen. Zo leer je de mindset en de vaardigheden beheersen die jou financieel én emotioneel tot een rijker persoon kunnen maken.

Handleiding

Het boek is een handleiding met meerdere stappen en is bedoeld voor mensen die:

  • zich altijd afvragen wat de beste methode is om financieel onafhankelijk te worden, maar nog twijfelen over de juiste manier.
  • niet hun hele leven willen werken maar genoeg vrije tijd willen overhouden om door te brengen met hun familie en vrienden, zonder in financiële nood te belanden.
  • streven naar een betere situatie dan waar ze nu in zitten, en die uiteindelijk graag anders willen werken om hun doelen te bereiken maar bang of onzeker zijn over de volgende stappen.
  • graag andere keuzes zouden willen maken in hun leven maar altijd belemmerd worden door hun financiële situatie.
  • hun financiële toekomst willen veiligstellen en geen zin hebben om op hun 70e nog niet met pensioen te kunnen.

Herken jij jezelf in een van deze profielen? Dan is dit boek een aanrader. Want het gaat je de middelen aanreiken om aan je toekomst te werken, zodat je de plek kunt bereiken die je verdient.

Over de auteur van Voel Je Vrij, vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid

Ketty Lollia is internationaal (Frankrijk, België, Nederland) georiënteerde online en offline marketingstrateeg, businesscoach en onafhankelijkheidsexpert, afgestudeerd als NLP therapeut. Voel Je Vrij is haar schrijversdebuut.

Voel je vrij en pak je koffer, want je reis naar emotionele en financiële onafhankelijkheid begint nu! Je kunt ‘Voel je vrij’ hier bestellen >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.