Ga met korting naar een attractiepark

Dagje uit naar een attractiepark met korting

Een attractiepark met korting kunnen bezoeken, is handig als je van een dagje uit wilt genieten met het hele gezin. Want anders kan het je heel snel honderden euro’s kosten. Gelukkig zijn er veel attractieparken die een korting aanbieden op hun website. Daarvoor moet je meestal een online ticket bestellen maar je korting kan soms oplopen tot €10. 

attractiepark met korting bezoeken

Bespaar geld met kortingen

Naast de pretparken en attractieparken zijn er ook meerdere websites die samenwerken met pretparken en ervoor zorgen dat je een met je hele gezin een attractiepark met korting kan bezoeken. Hieronder vind je een overzicht van kortingen die op dit moment worden aangeboden bij pretparken. Doe er je voordeel mee!

Dolfinarium biedt op dit moment een korting van meer dan €10 aan per ticket. In plaats van € 27,50 betaal je slechts € 16,95.

Plopsaland Panne biedt een Halloween Scare Night feestje aan met maar liefst 10 euro korting.

Via Ticketveiling kan je ook veilen op leuke uitjes waaronder attractieparken en serieus kans maken op een mooie korting.

Op Dagtickets kun je  tickets kopen voor meer dan 45 attractieparken, dierentuinen, musea en dagattracties met mooie kortingen. Naar alleen in Nederland maar ook andere landen in Europa zoals België, Duitsland en meer.

Denk aan Disneyland Paris, Toverland, Julianatoren, de Efteling, Phantasialand, attractiepark Duinrell, Bobbejaanland en nog veel meer.

 

Bestel je ticket naar een attractie met korting

Door hun tickets online aan te bieden en te verkopen, kunnen pret- en attractieparken flink besparen op personeel en servicekosten. Daarom kan je op ieder website makkelijk je tickets bestellen. Na je bestelling ontvang je de tickets per e-mail, zodat je ze zelf uit kunt printen.

Let op: als je koopt een ticket online voor een attractiepark met korting kan de geldigheidsduur van de tickets per park of dagattractie verschillen. Maar de exacte geldigheid staat bij elke aanbieding duidelijk vermeld, zodat je voordat je bestelt al weet wat je koopt. Op je ticket staat de geldigheid nogmaals aangegeven. Meestal is je ticket een heel seizoen geldig, maar soms biedt Dagtickets ook tickets die met een scherpe korting een beperkte geldigheid hebben of op een specifieke datum gebruikt kunnen worden.

Een overzicht van de huidige acties:

Ontdek hier nog meer mogelijkheden om geld te besparen >>

2 comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *