De beste scheerapparaten van Nederland

De beste scheerapparaten per categorie

Verschillende mannen hebben verschillende eisen voor een scheerapparaat. De één houdt van nat scheren, de ander heeft een wat ruigere baard, de volgende een gevoelige huid… Er is niet één ultiem scheerapparaat dat ‘de beste’ is van allemaal, maar zijn er verschillende toppers in diverse categorieën. Zit uw scheerapparaat er bij?

Studenten levenVolgens Bol.com zijn dit de allerbeste scheerapparaten van Nederland:

Nat scheren

Nat scheren is in de mode. Dit scheelt tijd, en het warme water zorgt er bovendien ook voor dat je huid zich ontspant.Het scheert makkelijker en gladder en zo belast het scheren je huid ook minder. Echter, maar een beperkt aantal apparaten kun je onder de douche gebruiken.

De behuizing van het scheerapparaat moet natuurlijk waterdicht zijn. Ook kun je een goed scheerapparaat voor onder de douche ook onder een warme kraan schoonspoelen. Dat is immer hygiënischer.

Voor de gevoelige huid

Gevoelige huid? Onder de douche scheren is beter. Maar het beste scheerapparaat voor onder de douche hoeft niet gelijk te zijn aan het beste scheerapparaat voor de gevoelige huid! Ook daarvoor zijn speciale apparaten verkrijgbaar.

Deze zijn voorzien van zachte scheerringen die mild zijn voor de huid en het ingroeien van haren moet worden voorkomen. Gebruik in combinatie met dit apparaat ook speciale scheergel of -schuim voor de gevoelige huid.

Scheerapparaten voor zware baardgroei

Mannen met een zware baardgroei hebben niet altijd genoeg aan een gemiddeld scheerapparaat om zich mooi en langdurig glad te scheren. Er is simpelweg meer kracht nodig! Dat kan met een extra krachtig scheerapparaat, bijzonder geschikt voor zware baardgroei.

Natuurlijk mag die kracht de huid niet beschadigen. Vaak beschikt een goed scheerapparaat voor een zware, stugge baardgroei over een scheerkop die de haartjes voor het scheren omhoog zet, en die in verschillende richtingen kan draaien. Een grondige scheerbeurt zonder pijnlijke gevolgen. Vervang op tijd de mesjes voor het beste resultaat.

Wil je graag meer handige tips lezen? Lees onze artikelen over geld besparen >>

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.