Drie unieke manieren om te teamsporten op locatie

Unieke sportconcepten op locatie voor de liefhebbers

In deze tijden van haast en een economie die 24/7 draait, is het soms lastig om tijd voor jezelf te vinden. Veel mensen nemen zich voor te gaan sporten, maar om allerlei uiteenlopende redenen gaat dat vaak niet door. Flexibiliteit is belangrijk. Wij lichten 3 eigentijdse concepten uit waarbij je op locatie kunt sporten met vrienden of onbekenden!

Voetballen wanneer je maar wilt

Het team achter FCUrban.nl heeft een gat in de markt gevonden met een nieuw concept: voetballen waar en wanneer je maar wilt. Je schrijft je in voor een wedstrijd en verder wordt alles geregeld: de locatie wordt voorbereid, materialen, andere mensen die zich inschrijven komen ook. Je kunt je zelfs samen met je eigen vrienden inschrijven. Een vast team is dus niet nodig, en dat maakt het extra uitdagend: je weet van tevoren niet altijd precies met welke mensen en tegen wie je gaat spelen, waardoor elke wedstrijd fris aanvoelt. De locaties lopen uiteen, van sportzalen tot parken en zelfs op het dak van een gebouw.

Vanaf 9,99 euro per maand speel je mee zo vaak als je wilt. Wil je eerst gewoon een keertje meedoen? Dat kan, want de eerste wedstrijd speel je gratis mee.

Gezellig: voetgolf op locatie

Voetgolf is een relatief nieuwe sport. Het werkt in feite net als midgetgolf, maar dan met je voeten in plaats van een golfclub. Sportproductions Footgolf kan op ieder gewenst moment en geschikte locatie in Nederland een uitdagend golfparcours van 9 holes oprichten. Denk aan sportvelden, parkeerterreinen, parken of bossen. Bij aankomst krijgt iedereen een speciaal voetgolftenue aan, compleet met hoge golfsokken en golfpet.

Dit is dus een geschikt evenement voor kinderfeestjes, personeelsdagen, teamuitjes, vriendenweekenden, studentenverenigingen, sportdagen, vrijgezellenfeesten, etc. Of als je gewoon samen met vrienden iets nieuws wil proberen.

Lasergamen waar je wilt

Inmiddels is Lasergamen geen nieuw concept meer: lasergamezalen zijn in menig stad te vinden. Maar wist je dat er ook bedrijven zijn die op locatie lasergames voor je organiseren? Lasergameoutdoor bijvoorbeeld.

Ze maken gebruik van een lasergame uitrusting die speciaal voor buiten en binnen is ontwikkeld. Geheel draadloos, enkel een lasergun met headset, instelbaar op een maximaal bereik van wel 150 meter, lichtgewicht en makkelijk hanteerbaar. Op ieder moment van de dag kunnen ze de lasergame opzetten: in de volle zonlicht is of in het donker. Locaties? Leegstaande gebouwen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, supermarkten, en sportverenigingen. Iedere lasergame is zo uniek en een leuke, gezellige, aparte en unieke ervaring.

Meer geld besparen? Kijk hier >>

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.