Hoe bespaar je geld op kleding?

Kleding kopen zonder de hoofdprijs te betalen

Iedereen heeft van tijd tot tijd nieuwe kleding nodig, zeker bij het wisselen van de seizoenen. Maar dat kan een dure grap zijn. Wij hebben een aantal slimme tips voor je!

  • Wacht op een uitverkoop, dat kan bijvoorbeeld een seizoensuitverkoop zijn. Dus in de zomer is het tijd om winterkleding te kopen en vice versa, daar bespaar je erg veel geld mee!
  • Koop bij  tweedehands winkels, misschien vind je er mooie dingen! Verborgen schatten zijn daar makkelijk te vinden.
  • Niet tevreden met hoe je tweedehands kleding eruit ziet? Sinds kort is er een nieuwe trend waarbij men oude, minder mooie dingen verandert in hippe kledij! Je hebt hiervoor wel een beetje talent nodig met het transformeren van kleding, maar er zijn ook genoeg mensen die het doen zonder enige vaardigheden. Op YouTube zijn er veel filmpjes over te vinden onder de naam: Thrift Flips.

Studenten leven

Kleding opruimen

  • Ruim eens je kledingkast op, daar kun je nog steeds allemaal verborgen schatten vinden. Dingen die je bijvoorbeeld al een tijd hebt gezien maar bent vergeten. Misschien zou je spullen die je niet meer draagt kunnen verkopen of kunnen doneren aan een goed doel, of natuurlijk geven aan de kringloopwinkel.
  • Je zou kleding kunnen ruilen met bijvoorbeeld vrienden en misschien wordt die ene sweater die je krijgt van een vriendin, wel je favoriete kledingstuk!
  • Er zijn vaak online kortingscodes te vinden voor kleding. Gebruik Google.
  • Tenslotte: zorg goed voor je kleding, zodat je je niet al te vaak nieuwe producten hoeft te kopen. Dat is de allerbeste tip voor jouw portemonnee.

Wil je graag meer handige tips lezen? Lees onze artikelen over geld besparen >>

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.