Online shopping: breng een bezoek aan een marktplaats

Online shopping steeds populairder

online shoppingOnline shopping, ook wel e-commerce genoemd, is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Bijna alle producten die in fysieke winkels te vinden zijn, zijn nu ook online te koop. Vaak via een webshop. Iedereen koopt wel eens iets online. Of het nu een cadeau, een kledingstuk, of bijvoorbeeld een ticket voor een evenement is, we hebben er bijna allemaal ervaring mee.

Afhankelijk van wat je wilt kopen, zijn er verschillende websites die je iets kunnen bieden. Een interessante versie van webshops zijn de online marktplaatsen waar meerdere verkopers allerlei verschillende producten aanbieden, voor verschillende doelgroepen.

Laagste tarieven op een marktplaats

AliExpress

Een online marktplaats dat zeer bekend is, is AliExpress. Deze marktplaats is gecreëerd door Alibaba.com en is inmiddels één van de allergrootste en belangrijkste spelers ter wereld op het gebied van online shopping. Met een assortiment van meer dan 100 miljoen producten, aangeboden door meer dan 130.000 verkopers, is deze marktplaats een grote speler op de markt en biedt producten op het gebied van kleding, sieraden, huis & tuin, elektronica en accessoires tegen de laagste prijzen. Zowel enkele stuks als partijen, bulk bestellingen.

Je kunt hier de deals van de dag bezoeken >>

 

Wish

Wish is een online shop (ook verkrijgbaar als app) waarmee je zeer goedkoop (of zelfs gratis) producten kunt bestellen. Hoewel de producten zelf vaak prijzen van 1 a 2 euro hebben, betaal je veel aan verzendkosten. Ongeveer de helft van de kosten van je bestellingen zal opgaan aan verzendkosten. Ook de levertijden kunnen vrij lang zijn. Soms kan het enkele weken duren voor je je bestelling ontvangt, omdat het product uit China moet komen. Maar als je geduld hebt, of het product niet direct nodig hebt, is het een goed platform om te shoppen en geld te besparen. Een Chromecast bijvoorbeeld kost in de winkel al snel meer dan 30 euro. Bij Wish ben je een tientje kwijt aan een vergelijkbaar product.

Bezoek nu de website van Wish en plaats een bestelling >>

Stapelkorting Zuiver stoelen

Bol

De website Bol.com is in Nederland een begrip geworden. Bol is een van de populairste webwinkels van het land. De webshop heeft een grote keur aan artikelen, snelle levertijden en boven de 20 euro is zijn de verzendkosten gratis. Ook krijg je vaak kortingen op je verjaardag, of wordt er een tegoedbon van 100 euro verloot onder hen die een review achterlaten over een product en het bestelproces. Binnenkort zal het ook mogelijk zijn om een abonnement te nemen: wanneer je 10 euro betaalt, kun je ongelimiteerd bestellen zonder verzendkosten. Voor wie vaak wat bestelt, heb je die kosten er zo uit: bij een product onder de 20 euro betaal je al snel 2,50 verzendkosten, afhankelijk van de leverancier.

Bezoek Bol.com en kijk of je iets leuks wilt bestellen >>

 

Amazon

De grootste webshop ter wereld is Amazon. Het bedrijf is een van de pioniers van e-commerce. Aanvankelijk verkocht Amazon alleen maar boeken, maar in de loop der tijd zijn er steeds meer producten bij gekomen. Oprichter en grootaandeelhouder Jeff Bezos heeft een belang van 16% in het bedrijf en is sinds medio 2017 de rijkste man in de wereld. Jaarlijks haalt Amazon een omzet van 100 miljard dollar binnen.

Ga naar Amazon en kijk naar wat voor mooie producten ze hebben >>

 

Test je beroepskeuze op www.123test.nl

Vouchervandaag.nl

Vouchervandaag.nl is een interactief marketing-platform waarop je iedere dag andere aanbiedingen kunt vinden. Dat betekent dat alleen de snelle beslissers kunnen profiteren van interessante kortingen. Er is altijd één hoofddeal aanwezig op de homepage van de website en daarnaast kunnen er nog drie andere aanbiedingen online staan. Naast kortingsvouchers kun je ook producten en diensten aanschaffen voor een lager bedrag.

Bezoek Vouchervandaag nu >>

Interesse in nog meer online webshops met flinke kortingen? Bezoek de pagina ‘ Websites met leuke kortingen’ en vind je wat je nodig hebt >>

Doe er je voordeel mee!

Ontdek hier meer:

 

One comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.