Originele cadeautip: doe een tegoedbon voor tijdschriften cadeau

Leuk cadeauidee: een tijdschriftenbon

Wil je een cadeau kopen voor iemand die van lezen houdt, maar weet je niet precies wat hij al heeft? Een tegoedbon voor tijdschriften is het cadeau voor een abonnement op een tijdschrift of dagblad naar keuze. De ontvanger van de zo’n giftcard kan zelf kiezen wat voor blad hij of zij wil. Alle abonnementen lopen automatisch af.

Met een tijdschriftenbon geef je eigenlijk niet één cadeau, maar meerdere cadeautjes over een langere periode, die elke week of maand opnieuw bij de ontvanger door de bus vallen. Eigenlijk geef je meer dan een tijdschrift: je geeft de persoon ook een moment voor zichzelf, waarin hij of zij zich kan laten inspireren en informeren, of even lekker kan wegdromen.

Met de cadeaukaart geef je dus een cadeau-abonnement op een tijdschrift naar keuze. Degene die de bon van jou krijgt, kiest zelf het tijdschrift en kan deze online activeren. Na afloop stopt het abonnement vanzelf.

Tegoedbon voor tijdschriften: een origineel cadeau

Een tijdschriften tegoedbon is een fijn en origineel geschenk voor een verjaardag, afscheid (‘Zo denk je nog eens aan ons’), etentje (weer eens iets anders dan een bloemetje!) of als bedankje. Maar je hoeft natuurlijk geen reden te hebben. Soms wil je iemand gewoon verrassen, of even in het zonnetje zetten.

Een tegoedbon voor tijdschriften heeft vaak best een lange geldigheidsduur, dus is het ook goed om er eentje in huis te hebben voor als je een keer snel een cadeau nodig hebt maar bijvoorbeeld de winkels al dicht zijn. De cadeaubon kun je laten bezorgen bij degene aan wie je hem geeft, of op je eigen adres. Let op dat er soms ook verzendkosten worden gerekend. Bij Bladcadeau is verzending gratis vanaf een bestelling van 20 euro. Een andere optie is om de bon via een feestelijke e-mail te laten versturen. Dan heb je ook geen verzendkosten.

Enkele populaire aanbieders van tegoedbonnen voor tijdschriften

Nationale Tijdschriftenbon >>

Bladcadeau >>

Magazinebon >>

Behalve tegoedbonnen voor tijdschriften, zijn er uiteraard ook andere bonnen die leuk zijn om cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan:

Bol.com bon


Geld besparen? Kijk hier >>

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.