Bespaartip speciaal voor studenten en hun ouders!

Bespaartip: Studenten huren bij SmartStudentDeals.nl

Het begin van het schooljaar is aangebroken. En daarmee de periode wanneer studenten en hun ouders extra kosten moeten maken. Of het nou voor de boeken, inschrijfkosten of het huren van een studentenwoning is: er valt er niks aan te doen. De euro’s vliegen eruit. Maar hoe zou het zijn als de andere bijbehorende kosten lager uitvielen? Dat hebben we uitgezocht en we vertellen er graag over.
 

studenten oplossing

Het studentenleven is duur genoeg! Met deze gedachte in het achterhoofd is de webshop SmartStudentDeals.nl onlangs gelanceerd en biedt studenten de ideale oplossing voor de andere benodigde apparaten: het huren tegen een verlaagd tarief per maand.

Huren goedkoper dan kopen

StudentenlevenStudenten maken eenmaal hoge kosten aan het begin van het schooljaar. Degenen die thuis kunnen blijven, zijn dan financieel voordeliger uit. Maar als je behoort tot de categorie studenten die een kamer of een  studentenwoning moeten huren, op het moment dat je daar verhuist, heb je vaak apparaten nodig om te gebruiken.

Studenten levenDat het gaat om een wasmachine of een laptop, als je die nog niet hebt, moet je ze vaak gaan kopen. Je hebt dan 2 keuzes: je kunt kiezen voor een model dat past bij je behoefte of dat past in jouw budget.
Als je kunt kiezen voor de eerste oplossing is kopen waarschijnlijk goedkoper dan huren als je het apparaat blijft gebruiken zelf na je studententijd.

Maar als je afgaat van de tweede oplossing, ga je dus een apparaat kopen dat je niet perse voor later wilt houden. Voor in jouw eigen woning. Dat betekent dat je op een later moment dat apparaat hoogstwaarschijnlijk tweedehands zal proberen door te verkopen voor de beste prijs. 

StudentenlevenMeerdere voordelen voor studenten op een rij


Door een uitgebreide garantie en services van SmartStudentDeals.nl kunnen studenten zorgeloos studeren en volop genieten van hun studententijd.

Kosteloze reparaties:

Je huurt standaard met de beste garantie en een uitstekende service. De garantie geldt voor de hele huurperiode. Als er iets kapot gaat, repareert SmartStudentDeals.nl dit kosteloos.

 vermogen studenten

Thuisbezorgd:

De webshop SmartStudentDeals.nl is er speciaal voor studenten en houdt natuurlijk rekening met zijn doelgroep. Studenten die geen auto hebben om een product op te halen, is voor hen vanzelfsprekend. Daarom wordt elke bestelling gratis thuisbezorgd én aangesloten.

Geen installatie zorg:

De webshop bezorgt niet alleen elke bestelling gratis thuis maar sluit ook alle apparaten aan. Naast de verdiende tijd is het ook nog fijn te weten dat je apparaat optimaal geïnstalleerd is.

Aantrekkelijke aanbod:

Huren is bij essentie erg aantrekkelijk voor studenten. Ze hoeven niet te sparen voor een nieuwe aankoop en kunnen zich focussen op hun studentenleven. Met een vast laag maandelijks bedrag blijven de kosten overzichtelijk.

Is het echt voordeliger?

Zoals het bekend is, huren kan uiteindelijk duurder uitkomen. Maar als de financiële middelen er niet zijn om de basis te leggen voor je persoonlijke ontwikkeling is denken aan andere oplossingen de beste manier om verder te komen. We hebben het hier niet over het huren van een onnodig apparaat. Dat biedt de webshop gelukkig voorlopig niet.

Maar heb je bijvoorbeeld een nieuwe laptop nodig, een nieuwe wasmachine nodig en je kan het niet betalen? Dan is huren de optie die je hebt. Je kunt natuurlijk ook een lening voor nemen. Belangrijk is om de kosten duidelijk op papier te schrijven en te vergelijken. Dan weet je beter hoe je eruit komt. 

Als je niet genoeg geld hebt, zijn bovengenoemde voordelen de moeite waard om mee te nemen in je berekening zoals het gratis bezorgen, installatie en reparatie.

Andere opties?

Zoals eerder aangegeven, kun je ook lenen om het product aan te schaffen. Of zelf een tweedehands versie aanschaffen. De producten die je vindt op marktplaats kunnen aantrekkelijk zijn. Je moet alleen goed opletten dat het geen scam is en er een echte verkoper aan de andere kant staat. Het beste is natuurlijk om niet van tevoren te bepalen tegen het verzenden van wat je bestelt maar het zelf gaan halen. Zo kan je ook de kwaliteit checken.

Een andere optie is in een webshop net als Laptops4all je benodigdheden aan te schaffen. Zulke online winkels bieden meestal zeer scherpe prijzen aan een zijn vaak gespecialiseerd in artikelen als computers, laptops of telefoons. Het voordeel van zulke winkels is dat je dan wel een garantie krijgt over producten die al eerder gebruikt zijn en geverifieerd zijn.

Wil je graag meer handige tips lezen? Lees onze artikelen over geld besparen >>

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.