Tanken met een tankpas bij alle tankstations van Nederland

De ‘tankpas’ is een handige dienst voor elke automobilist. Je kunt ermee tanken bij elk pompstation in Nederland. Met de tankpas betaal je de werkelijke pompprijs. Zeker voor ZZP’ers een handig concept. Er zijn verschillende bedrijven die zo’n tankpas aanbieden.

Total.nl

Rijd je in Nederland, de Benelux, of in heel Europa? Ben je zzp’er, heb je een midden tot klein bedrijf, ben je transporteur of ben je verantwoordelijk voor een heel wagenpark? Total Card heeft tankpassen en bijbehorende services die aansluiten op mensen in verschillende situaties.

Met de Total tankpas kun je in Nederland terecht bij ruim 400 Total en ELAN tankstations. Door de hele Benelux staan er bijna 1000 tankstations. Behalve tanken  kun je de auto ook een grondige wasbeurt geven in de carwash, of even bijkomen met een kop koffie of een broodje. De Total tankpas is beveiligd met een persoonlijke pincode. Daarnaast zorgen actieve fraudepreventie en online autorisatie ervoor dat het gebruik beveiligd is.

Speciaal voor de zakelijke gebruiker is Total Card Online ontwikkeld waarmee alle tankpas-transacties online gevolgd kunnen worden. Via je persoonlijke online account kun je op ieder moment je tankpassen beheren en heb je een compleet inzicht dankzij budget- en verbruiksrapportages.

Ondernemer? Vorder BTW terug

Met de Total tankpas kun je makkelijk BTW terugvorderen. Je ontvangt iedere week een overzichtelijke digitale factuur waardoor je dus geen bonnen meer hoeft te bewaren.

Meer over de Total tankpas >>

MKB-brandstof

De filosofie van MKB-brandstof: elke ondernemer zet een stip aan de horizon: een idee, een ideaal, een ambitie. MKB Brandstof wil mensen verder helpen, richting die stip. De doelgroep is ZZP’ers en MKB’ers met een KvK-inschrijving en één tot tien auto’s (geen vrachtauto’s).

Enkele van de voordelen:

  • Tanken bij elk station in Nederland
  • Carwash bij ruim 1200 locaties
  • Straat parkeren in meer dan 100 steden en dorpen
  • Slagboom parkeren bij meer dan 150 locaties van Q-Park en P1

Meer over de voordelen van MKB-brandstof >>

Tankpas.nl

Tankpas.nl heeft zijn parkeerdienst ondergebracht bij Yellowbrick en daarnaast kun je met de tankpas zelf parkeren bij de parkeergarages van Q-Park. Ook biedt Tankpas.nl een pechhulpdienst. Al je tankbeurten, parkeerbeurten en bezoekjes aan de carwash komen op een handige, maandelijkse verzamelfactuur. Zo heb je al je autokosten inzichtelijk via een enkele dienst. Dit maakt de pas bijna onmisbaar voor de ZZP’er.

Als aanvulling kun je ook kiezen voor tanken in heel Europa (via het DKV-netwerk) Je hoeft ook in het buitenland geen enkele bon te bewaren: alles verschijnt automatisch op je maandelijkse factuur.

Maandelijks betaal je voor deze dienst van Tankpas.nl is €7,50- p/m. Buiten Nederland tanken via DKV levert een extra pasbijdrage van €3,50 per maand op. De pechhulp is optioneel en werkt alleen binnen Nederland. Deze kost je dan €6,- per maand extra.  Parkeren op straat kost bij Tankpas.nl 25 cent per transactie. Carwash transacties kosten niets extra.

De belangrijkste voordelen van deze pas op een rij:

  • Tanken bij alle tankstations in Nederland tegen de pompprijs
  • Ook geschikt voor elektrische of hybride auto’s
  • Makkelijk Nederlandse BTW terugvorderen
  • 1 verzamelfactuur per 4 weken
  • De meest complete ZZP en MKB tankpas

Lees hier meer over de voordelen van Tankpas.nl >>

 

Nog meer geld besparen? Kijk hier >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.