Extra geld verdienen op aankopen die je toch wilde doen met Euroclix

Veel mensen, en waarschijnlijk jij ook, shoppen online. Of het nou voor iets kleins of iets groots is, we voeren een zoekactie uit online en we kopen vaak uiteindelijk online. Deze manier van shoppen heeft ervoor gezorgd dat bedrijven anders reclames zijn gaan maken. Daar is Euroclix op in gaan spelen.

Euroclix is een bedrijf waar je punten kan sparen met je online aankopen en zoekacties. Deze punten heten Clix. Misschien heb je het woord cashback al gehoord? Dat is waar het bedrijf zich in gespecialiseerd heeft.

Als lid van Euroclix kun je Clix verdienen door de koop-/zoekacties die je zelf al van plan was om uit te voeren bij hen te doen, zoals eten bestellen via Thuisbezorgd.nl, het afsluiten van een internetpakket bij KPN of Ziggo, met korting producten kopen bij Zalando, of zelfs bij het online bestellen van je boodschappen bij de Albert Heijn. Elke keer als je online iets koopt, krijg je Clix. Maar dat is niet alles. Want daarnaast kun je profiteren van de laatste kortingen die Euroclix voor zijn leden geregeld heeft. Een win-win situatie wanneer je zelf al van plan was om die aankopen te doen.

Je verdient verder o.a. geld door het lezen van e-mails, wanneer je deelneemt aan online onderzoeken, meedoet aan hun spelletjes (je kan dan ook verliezen dus niet aan te raden) of als je nieuwe leden aanmeldt. En als je lid iets koopt, verdien je daar een klein percentage van. Het werkt dus ook wel als een soort passief inkomen.

Deze Clix kun je vervolgens inwisselen voor echt geld. 1.000 verdiende Clix leveren je zo’n 10 euro op, 2.000 Clix 25 euro, 5.000 Clix 70 euro en ga zo maar door. Hoe meer punten je verzamelt, hoe lucratiever het wordt. En je hoeft er niets extra voor te doen! Als je interesse in hebt, kun je je aanmelden bij Euroclix via mijn persoonlijke link en kijken zelf hoe jij geld kunt verdienen >>

Op de pagina Online shoppen en meer verdienen vind je meer spaarprogramma’s en hun mogelijkheden.

6 reacties

  1. Hallo,

    Hoe werkt dat dan ? Ik wil graag dingen bij bol.com bestellen. Maar hoe zorg ik er dan voor dat ik clix krijg? Ik heb al een account. Verder heb ik euroclix zelf ook al gevraagd maar die antwoorden niet. Het staat niet vermeld op de site

    1. Hi Marcella, als je bent ingelogd bij Euroclix zie je als het goed is het logo van Bol.com staan. Als je klikt op ”nu Clixs verdienen” ga je naar de site van Bol.com. Als je in de browserbalk kijkt, zie je een zogenaamde ”’referentie link code”.

      Dat betekent dat Bol en Euroclix weten dat je via Euroclix bij Bol bent belandt, er wordt een cookie geplaatst en als je een bestelling doet krijg je Clix toegekend!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.