Geld bijverdienen door je mening te geven

Geld bijverdienen door je mening te geven

Geld bijverdienen kan geen kwaad. Als je graag een extraatje wilt verdienen, kun je je mening gaan geven over producten en diensten. Dat doe je door online enquêtes in te vullen. Vaak bieden bedrijven geld aan voor je mening of om een inzicht te krijgen in gewoontes van mensen rondom je leeftijd, je woonplaats, je gezinssituatie, enzovoorts. Ze willen simpelweg graag weten wat je verwacht van de diensten en producten die je aanschaft. Hun doel is om uiteindelijk hun producten beter af te stemmen op de behoeftes van mensen net als jou.

op vakantie of geld bijverdienen?
Deze bedrijven worden meestal lid van een marktonderzoekbedrijf dat de onderzoeken regelt. En die marktonderzoekbedrijven hebben dan mensen net als jou nodig om antwoorden te krijgen op die vragen. Daarom zijn ze bereid om je een kleine vergoeding te geven voor je mening. Als je je inschrijft, geven ze je gegevens dus niet door aan de merken en bedrijven. Ze gebruiken je gegevens uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden. Daarvoor hoef je dus geen aankopen te doen en je kan je gratis inschrijven om ermee aan te doen. Je kunt juist geld bijverdienen door hun vragenlijsten en onderzoeken in te vullen. Daarmee verdien je meestal punten die je daarna kunt ruilen tegen cashgeld. Als je mee doet, wordt het van jou alleen verwacht dat je de waarheid vertelt.

Top 7 geld bijverdienen met marktonderzoekbedrijven

Er zijn talloze marktonderzoekbedrijven die je mening graag willen weten. Er zijn ook marktonderzoekbedrijven die alleen cadeaubonnen geven als bijverdienste. Hieronder de top 7 van de bekendste als je graag geld wilt bijverdienen: 

 

7. i-Say

1.  Toluna 

2.  Waardevolle mening (Nederland)

3. Panel Clix

4. Opinieland (Nederland) 

5. GFK Panel

6. LifePoints

Eerlijk is eerlijk

Eerlijk is eerlijk, je kunt er geen vetpot mee verdienen en het kan best veel tijd kosten. Maar het kan altijd een goede aanvulling zijn op wat je al verdient met je werk of andere online activiteiten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je mening te geven over bepaalde producten en diensten waardoor ze beter aansluiten op je behoeftes. Het is uiteindelijk niet voor niks dat je er geld mee kan verdienen. De bedrijven waar je je boodschappen of aankopen doet, willen graag weten of je precies vindt wat je nodig hebt. Belangrijk is dat je niets te verliezen hebt.

Ontdek hier meer mogelijkheden om geld bij te verdienen >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.