Makkelijk geld verdienen met FutureAdPro: update 2019

Update juni 2019: Makkelijk geld verdienen met een kleine investering en 10 kliks per dag. Dat kon vroeger met FutureAdPro! Inmiddels zijn er veel veranderingen gekomen vanuit de bedenkers van het programma waardoor het niet meer vanzelfsprekend is om er geld mee te verdienen. 

Wat is FutureAdPro

FutureAdPro was en is nog steeds een onderdeel van Futurenet. Futurenet is een portal die meerdere investeringen en rentedragende mogelijkheden bood om passieve inkomens te genereren. Je had dan Futurenet zelf, FutureAdpro, Futurecoin. Op FutureAdPro investeerde je je eigen geld en kreeg je er rente over.

Tot aan november 2018 kon je ‘ad-packs’ kopen ter waarde van 10 dollars of 50 dollars per stuk. Met 50 dollars investering kreeg je 60 dollars na ongeveer 4 maanden. Des te meer ‘ad-packs’ je kocht, des te meer je verdiende. Om zoveel rente te kunnen krijgen, werd er van jou een kleine investering qua tijd gevraagd. Want deze rente kon aan jou worden uitgekeerd omdat er bedrijven waren die graag reclame maken om bezoekers naar hun site te krijgen. Het principe was dus hetzelfde als de bedrijven die op Google betalen om als eerste te staan op de lijst van je zoekopdracht. Bedrijven die niet betalen, komen veel lager. Ook op FutureAdpro kan je alleen reclame zien van bedrijven die betalen.

Zo werkte het

Hoe je geld verdiende, was simpel. Je logde elke dag even in op je FutureAdPro backoffice, daar vond je de advertenties waarop je kon klikken. Je hoefde niet eens daadwerkelijk naar de landingspage van de adverteerder te gaan. Er ging een timer lopen en na ongeveer een minuut kon je de advertentie wegklikken en verder gaan. Wanneer je op 10 advertenties per dag klikte, participeerde je in het totale succes en de verdiensten van het bedrijf. Dagelijks.

Na de 10e klik op een advertentie ontving je iedere 15 minuten verdiensten, en dat gedurende 24 uur. Doordat je geklikt had en mee had gedaan aan de verdiensten van het bedrijf verdiende je een percentage daarvan. De hoogte van je inkomsten was afhankelijk van de hoogte van je investering. Elke 24 uur “investeerde” je weer 10 minuten van je tijd, voordat de timer verliep. Als je alweer 10 advertenties had geklikt, was je weer gekwalificeerd om gedurende 24 uur iedere 15 minuten verdiensten te ontvangen. En zo ging het door.

Van het geld dat je verdiende met klikken, kon je het saldo opnemen of nieuwe ‘ad-packs’ kopen om je verdiensten verder te vergroten. Op een gegeven moment kon je dus gewoon packs kopen zonder je eigen geld te hoeven investeren. En ze boden nog meer mogelijkheden aan om je inkomsten op te bouwen. Zie hier de meldpagina FutureAdPro >>

Futurenet - FutureAdProHoe werkt het nu

Hoe het nu werkt, is lastig uit te leggen in 1 blog. En eerlijk gezegd, op dit moment blijkt het lastig te begrijpen waar het nu naartoe gaat voor iedereen die meedoet aan het programma.

Er zijn veel veranderingen gekomen die, volgens de oprichter, veroorzaakt zijn door malafide mensen die misbruik hebben gemaakt van het systeem. Daar hebben we zelf geen zicht op.

En hoewel het een programma was dat veel geld heeft opgeleverd voor de mensen die in het begin daarin stapten, blijkt het nu minder lucratief te zijn geworden. De rentecijfers die aangeboden werden als je op een advertentie klikte, zijn volledig veranderd. En de richting van het bedrijf ook.

Onlangs stuurde de oprichter een E-mail naar de mensen die zich ooit hebben ingeschreven voor het programma, met of zonder investering, om een uitleg te geven. Inhoud van de email vind je in onze blog.

Vroeger was FutureAdPro logisch en simpel: des te meer geld je had geïnvesteerd, des te meer je verdiende per klik.

Hedendaags is FutureAdPro niet vanzelfsprekend en ingewikkelder: voortaan verdien je geen extra geld meer. Je geld erop zetten levert je precies wat jij daarop hebt gezet. Dan begrijpen we dat een ieder denkt: Waarom zou ik mijn geld daar leggen als het nog minder oplevert dan op mijn spaarrekening?

En wat nu?

Ons antwoord is: de beslissing is, was en zal altijd aan jou zijn.

Als je ooit mee heeft gedaan met het programma en geld geïnvesteerd hebt, heb je hopelijk je eigen inbreng terug. Als dat niet zo is, geeft de oprichter aan in zijn e-mail dat het nog steeds mogelijk je inbreng terug te krijgen. Of dat echt het geval is, zal de tijd leren.

Net als alle investeringen die je doet, neem je een risico. Banken, instellingen, zelfs de TV reclames waarschuwen ons constant daarvoor. Geld investeren, kan risico met zich meebrengen. Daarom wordt het altijd gezegd dat je alleen maar geld moet investeren dat je kan verliezen. Want een van de risico’s die je loopt is om je inbreng te verliezen.

Als investeren geen risico met zich meebracht, zou de hele wereld investeren. Er is tenslotte een reden waarom slechts een deel van de bevolking welvarend is. Dat is geen toeval. Je wordt niet rijk door geen risico te nemen. Behalve als je van je ouders of familie rijkdom erft. Dat vertelde schrijfster Ketty Lollia heel goed in haar boek ‘Voel je vrij, vind je weg naar emotionele en financiele onafhankelijkheid’. 

Als je het gevoel hebt dat de investering het niet (meer) waard is, doe er niet aan mee. En als je er al aan mee hebt gedaan, een van de oplossingen is om zoveel mogelijk je eigen inbreng terug te krijgen, blijven en wachten dat het weer verandert en/of je verlies te accepteren. Het is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan maar wees er bewust van: van investeren, kan je ook rijk worden!

Lees meer:

Ontdek hier onze:

Wil je meer tips om geld te besparen? Kijk hier >>

Wil je liever tips om meer geld te verdienen? Kijk hier >>

 

 

3 comments

 1. Goedemorgen,

  vroeger leverde futureadpro 50 cent per pakket op. nu krijg ik nog maar 0,004 cent per adpack.
  kunt u uitleggen waardoor dit komt en hoe je weer 50 cent per adpack kan krijgen.

  met vriendelijke groet,

  Joeri Blom

  1. Hi Joeri,
   Bedankt voor je reactie en je vraag. We hebben ons blog geüpdatet met informatie daarover.
   In een e-mail legt de oprichter uit waarom het veranderd is. Deze email kan je terugvinden in ons blog.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.