Bespaar op schoolbegeleiding van je kinderen

Besparen op de benodigdheden voor kinderen is altijd handig.

Zit je kind of kinderen op de basisschool en heeft hij moeite met bepaalde lessen, zoals talen, rekenen of topografie? Wil je er graag voor zorgen dat hij dit jaar moeiteloos leert en zijn basisschool goed afrondt zodat hij de middelbare school kan kiezen waar hij graag naartoe wilt? Hier hebben we 2 specialisten die helpen je kind zijn niveau bij te houden:

LOIkidzz

LOI heeft cursussen ontwikkeld speciaal voor kinderen in de basisschool. De cursussen zijn gezellig, leuk en stimuleren je kind in plaats van hem in slaap te wiegen. Op dit moment, bieden ze 50 euro korting aan voor een cursus Engels of Spaans.

LoiKidzz voor kinderen

Als je snel bent met registreren, krijg je een ASUS laptop bij je aanmelding zodat je kind aan de slag kan. Als je nog geen laptop voor hem hebt, is dit een mooie kans om zijn niveau bij te spijkeren en een laptop te ontvangen. Een prachtige cadeau voor kerst eigenlijk. Een cadeau dat heel handig zal zijn wanneer hij straks naar de middelbare school gaat.

Aan het eind van de cursus ontvangt hij ook een diploma voor zijn deelname. Die kan hij dan alvast aan zijn CV toevoegen.

SqulaSqula voor kinderen

Squla is een bekende partner op school die ook gratis content biedt. Die content is dan bedoeld om je kind te helpen oefenen en zijn niveau bij te houden of verbeteren.

Naast de gratis content bieden ze ook een abonnement aan per maand. Daardoor kunnen ze het hele jaar door je kind ondersteunen. Ze hebben verschillende cursussen beschikbaar.

Als je je kind nu inschrijft, krijg je 1 euro korting per maand en een scheurkalender.

Mijn kind heeft dyslexie

Is dat zo? Dan is het geen probleem. LOIkidzz en Squla hebben cursussen ontwikkeld voor kinderen met dyslexie. Afhankelijk van hoe zwaar hij het heeft, worden diverse cursussen aangeboden. Investeren in de toekomst van je kind door een cursus met korting aan te schaffen, is zo simpel als dit. En je krijgt er ook nog een laptop bij.

gastouder of oppas voor kinderen worden

Ik weet het niet

Logisch dat je het nog niet weet. Daarom biedt LOIkidzz de mogelijkheid hun cursussen 14 dagen lang uit te proberen. Je hoeft dus niets van tevoren te betalen en ontvangt het helemaal gratis thuis. Als je kind het niks vindt, kun je alles terug sturen en hoef je niet te betalen. Wees er alert op dat 14 dagen zo om zijn en dat je kind zo snel mogelijk  de cursus moet gaan testen.

Bij Squla bieden ze dus een gratis versie aan die je kind kan testen. Als hij tevreden is met deze versie, kan je het abonnement aanschaffen. De gratis versie is natuurlijk maar een klein onderdeel van het aanbod maar geeft een goed idee van hoe de lessen in elkaar zitten.

Je kunt er ook voor kiezen om naar de Bijlesmeester.nl te gaan. De Bijlesmeester, zoals de naam het ook aangeeft, biedt bijlessen en huiswerkbegeleiding aan huis om leerlingen op de basisschool en middelbare school te helpen. Naast Bijles en huiswerkbegeleiding bieden ze ook zelf ontwikkeld oefenmateriaal voor kinderen op de basisschool aan.

oefenmateriaal voor kinderen
 

Meer tips om geld te besparen >>

One comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.