Naar vuurwerkfestival in Parijs met korting

Bezoek Disney® ‘s vuurwerkfestival in Parijs 

Tijdens Disney’s Magische vuurwerkfestival Parijs kun je genieten van een 3-daags arrangement in Disneyland® Paris en twee spectaculaire avonden vol vuurwerk en special effects beleven!

De eerste avond: Disney® Illuminations! Een avondshow vol duizenden lichtjes, kleur en magie, dankzij adembenemende projecties op het Kasteel van Doornroosje, vuurwerk en lasers.

Op de tweede avond wordt de avondlucht boven Lake Disney® verlicht door een spectaculair vuurwerk, want dit wordt begeleid door special effects en bijpassende muziek. Daarnaast kun je natuurlijk genieten van meer dan 50 attracties, shows en parades in Disneyland® Paris.

vuurwerkfestival in Parijs

 

3-daags arrangement vuurwerkfestival in Parijs is inclusief: 

  • verblijf in één van onderstaande accommodaties met ontbijt 
  • 3 dagen onbeperkt toegang tot de beide Disney® Parken
  • op de 2e avond spectaculaire vuurwerk show bij Lake Disney®
Het vuurwerkfestival in Parijs vindt plaats begin november. Dit arrangement is voor een aankomst op 3, 5 of 7 november 2019.

films of cruise reizen

Hoe ernaartoe?

Om naar Parijs te gaan, kun je 6 uur rijden met de auto of met de trein, de Thalys. Een betere optie is om je reis bij je Disney® arrangement te boeken, want dat is veel fijner.

Ga je graag met de bus naar Disneyland® Paris? In dat geval kun je voor slechts € 50  p.p. extra een volledig busarrangement bijboeken.

Ben je van plan te reizen met meer dan 4 personen (voor Disney® ’s Davy Crockett Ranch meer dan 6 personen)? Of wil je graag 2 of meer kamers boeken? Dat is mogelijk. Bezoek de pagina voor meer informatie over de voorwaarden en mogelijkheden.

Lees meer over geld besparen >>

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.