Vraag je geboorte munt aan

Ontvang een gratis geboorte munt voor je baby 

Ben je zwanger of ken jij iemand in je omgeving die zwanger is? En zou je graag een van de weinige personen zijn die een unieke verzilverde geboorte munt ter ere van de geboorte van de baby bezitten? En dat bijna gratis, voor slechts de verzendkosten? Lees verder.

[HELAAS, DEZE KORTINGSACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN!]

De  munt is een origineel cadeau en een ideaal geschenk voor grootouders, ooms en tantes, kennissen, familie en vrienden om te geven. 
Voor de ouders van het kind is zo’n baby munt niet alleen leuk maar ook waardevol. Voor nu maar ook en zeker (vooral) voor later. Een aandenken aan een moment in je leven dat je nooit zal vergeten.
De munt heeft het Crown-size muntformaat (diameter 40mm) en is verzilverd en geslagen in de hoogste verzamelkwaliteit. Geheel in geboortestijl ontworpen met een ooievaar en kinderspeelgoed. Deze Geboorte-Munt word je GRATIS aangeboden. En je kunt het direct bestellen. Je betaalt slechts €3,95 voor de verzendkosten.

Een leuk cadeau voor de (aanstaande) ouders van nieuwgeborenen. De verzilverde munt is geheel gratis en wordt aangeboden tot december 2020, zolang de voorraad strekt. Op=op dus als je interesse hebt, bestel hem gelijk.

Meer lezen over verstandig met je geld omgaan?

Lees meer artikelen over geld besparen >>

Koop het boek Voel je Vrij: vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid >>

Eén reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.