Boekhouder nodig? Zoek en vind hem/haar hier

Het is voor veel mensen een noodzakelijk kwaad: de boekhouding doen. Voor jou kan het misschien de moeite waard zijn om een boekhouder in dienst te nemen. Dankzij zijn/haar kennis van de belastingwet betalen de kosten van zo’n expert zich meestal dubbel en dwars terug. Behoefte aan iemand die jouw administratieproces kan stroomlijnen? Vergelijk nu en vind de boekhouder voor jou!

Misschien ben je net begonnen met je eenmanszaak. Of je hebt al een lopende onderneming met werknemers in dienst. Je komt er niet onderuit: de boekhouding moet gedaan worden. De grootte en moeilijkheidsgraad van de boekhouding verschilt per bedrijf. Wil je het goed doen, dan heb je juridische en administratieve kennis nodig, en de vaardigheden om deze in te zetten. Ook kan het doen van de administratie flink wat tijd opeten.

Een boekhouder in dienst nemen? Dat kost toch klauwen vol geld? Het voordeel van zo’n boekhouder is echter dat hij of zij zichzelf terugbetaalt. Door de kennis van de belastingwet, kan de boekhouder voor jou meer geld uit de aangifte slepen. Ook stroomlijnt deze ervaringsdeskundige het proces voor jou, zorgt ervoor dat het geen onnodig ingewikkelde opgave wordt. Dus uiteindelijk levert de expert vaak meer op dan hij/zij kost.

Wat een boekhouder zou kosten in jouw specifieke geval is lastig te zeggen. Het uurtarief per persoon kan verschillen, maar een groot deel van de kosten zijn afhankelijk van de grootte van jouw onderneming en het aantal taken dat je aan de boekhouder wil overdragen. Met deze vergelijker kun je daar goed zicht op krijgen. Laat je adviseren over de kosten en vind de boekhouder die het beste bij jou past!

Meer lezen over boekhouden? Koop het boek: ‘Ik heb niets met cijfers’ van Machiel Keet.

 

4 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.